Keto Advanced Prijs – Nederland en Belgie Online Kopen

Keto Advanced Dieet – jouw bondgenoot voor gewichtsbeheersing

Controle hebben over jouw gewicht is geen gemakkelijke taak, maar het is nog moeilijker om een gezond lichaam te behouden terwijl je op het keto dieet bent. De Keto Advanced Bijwerkingen is ontwikkeld om jou te helpen bij gewichtsverlies en bij het behalen van je gezondheidsdoelen.

De afgelopen jaren is er veel gesproken over de voordelen van een ketogeen dieet en het vermogen om processen zoals vetverbranding, het in stand houden van de gezondheid van de hersenen, energieniveaus en anti-aging te verbeteren. De belangrijkste energie-eenheden in een ketogeen dieet zijn ketonlichamen, waarvan beta-hydroxyboterzuur (BHB) de belangrijkste speler is. De Keto Advanced Bijwerkingen bevat precies deze ketonen.

Wat zijn de voordelen van de Keto Advanced Dieet en hoe integreer je dit in je dagelijkse leven?

Vanuit technisch oogpunt gezien, is BHB geen ketonlichaam, maar werkt het op dezelfde manier als de ketonlichamen vanwege het therapeutische perspectief en de effecten ervan. De chemie van BHB is die van een carbonzuur omdat de carbonylgroep (C=O) is gebonden aan een -OH-groep in plaats van 2 koolstofatomen.

Het lichaam heeft verschillende brandstofbronnen die het kan gebruiken en allemaal hebben ze verschillende voor- en nadelen.

Suiker is bijvoorbeeld meestal onze primaire energiebron – niet omdat het het meest efficiënt is, maar omdat het snel door elke cel in het lichaam kan worden gebruikt. Helaas offeren we wanneer we suiker verbranden efficiëntie op voor snelheid, wat leidt tot de vorming van mogelijk schadelijke moleculen, die we vrije radicalen noemen.

Omgekeerd, in de tijd dat de consumptie van koolhydraten beperkt was, begon de mensheid efficiëntere brandstofbronnen te gebruiken, die ons meer energie (in een langzamer tempo) gaven zonder zoveel metabolisch afval te produceren. Misschien is de meest efficiënte energiebron die ons lichaam kan gebruiken ketonen.

Van de twee ketonlichamen die we gebruiken voor brandstof (acetoacetaat en BHB), biedt BHB ons de meeste energie terwijl we ons lichaam ook op een groot aantal verschillende manieren ondersteunen.

Hoe maakt het lichaam BHB aan?

BHB en andere ketonen worden in het lichaam als een bijproduct van het vetmetabolisme aangemaakt. BHB is een maat voor hoe het lichaam vet als brandstof gebruikt.

Wanneer de bloedsuikerspiegel als gevolg van een koolhydraatarm dieet of vasten lager wordt, begint de lever BHB te produceren uit vetzuren met een middellange en lange keten, die afkomstig zijn uit onze voeding of uit ons opgeslagen vetweefsel. Je kunt BHB in het bloed meten om erachter te komen hoeveel je lichaam produceert.

Wanneer het lichaam BHB aanmaakt, wordt dit endogene keton productie genoemd. Endo betekent van binnenuit en genus betekent vorming. Terwijl je aanvullende BHB gebruikt, wordt dit de exogene keton productie genoemd (exo betekent van buiten naar binnen).

Waarom zou je de Keto Advanced gebruiken?

BHB-zouten, die gevonden worden in het product, vertegenwoordigen een zeer effectieve aanvulling die gemakkelijker te kopen, te consumeren en te verteren is. Het supplement is gemaakt van een combinatie van BHB en minerale zouten (calcium, natrium of magnesium).

De minerale zouten worden toegevoegd aan de exogene BHB-supplementen om:

 • De intensiteit van de ketonen op te vangen
 • De smaak te verbeteren
 • De incidentie van maagproblemen te voorkomen
 • Het mengbaar met eten en drinken te maken

Wanneer je BHB-zouten gebruikt, worden ze afgebroken en in jouw bloedbaan vrijgegeven. BHB reist vervolgens naar jouw organen, waar het ketolyse begint te ondergaan om je van energie te voorzien.
Afhankelijk van hoeveel je inneemt, zul je bijna onmiddellijk ketose ondergaan. Je blijft echter alleen in ketose zolang die ketonen blijven bestaan (tenzij je het keto dieet volgt en al ketonen endogeen produceert).

Waarom zou je de Keto Advanced Dieet gaan gebruiken?

Omdat Keto Advanced Dieet BHB bevat, geeft het je lichaam verschillende voordelen, zoals:

 • Gezondheidsbevorderende genen
 • Verminderde ontsteking
 • Verbeterde cognitieve functie
 • Verlaagde oxidatieve stress
 • Insulinegevoeligheid boost
 • Versnellen van vetverlies
 • Versnellen van vetverlies

Wat is de beste tijd om de Keto Advanced Dieet te gebruiken?

De meeste mensen reageren erg goed op een dagelijkse dosis Keto Advanced Bijwerkingen om hun energie te verbeteren en het geheugen naar een hoger niveau te brengen en de algehele hersenfunctie te ondersteunen.
Maar idealiter moet je het supplement innemen op de volgende tijdstippen van de dag:

Na koolhydraatrijke maaltijden: na een maaltijd met veel koolhydraten om de negatieve effecten van bloedsuikeronevenwichtigheden te verminderen en terug in een staat van ketose te komen.
Voordat je met je oefeningen begint: voor een training voor meer energie en betere algehele kracht- en fitnessprestaties.
Tijdens het vasten: neem op een lege maag in om de honger te onderdrukken in tijden van intermitterend vasten of langdurig vasten
Als je hunkert naar eten: neem tijdens stressvolle tijden in om de onbedwingbare trek en emotionele eetbuien onder controle te houden
Keto Advanced Bijwerkingen, ketonen, ketogeen dieet, vetverlies, energie, hersenfuncties, gewichtsverlies, BHB, voedingssupplementenIn de ochtenduren: ‘s ochtends voor een energie- en mentale boost om je dag te beginnen

Disclaimer: *Houd er rekening mee dat de resultaten van persoon tot persoon kunnen variëren omdat dat afhankelijk is van de gezondheidstoestand, de leeftijd en de levensstijl. Het wordt aanbevolen om dagelijks te sporten en een goed dieet te volgen omdat dit de belangrijkste factoren zijn, die tot betere resultaten leiden.